Dig: Jeg sover nok, men er stadig drænet for energi hver dag

Dig: Jeg sover nok, men er stadig drænet for energi hver dag

Søvn er vigtig. En god 7-8 timer hver nat er endnu vigtigere. Energi, produktivitet, mental sundhed og endda din vægt er afhængig af det. Der er ingen grund til at skræmme dig og sige, at dårlig søvn kan skade dit immunsystem, kreativitet og humør. Det ved du allerede, gør du ikke?

Ingen grund til at gå nærmere ind på, hvordan mangel på søvn eller dårlig kvalitet i søvn - at vende og dreje og at vågne op flere gange om natten - kan være usundt for din krop, men lad os hellere fokusere på taktikkerne og rutinerne, der faktisk kan hjælpe med at forbedre ens søvn og forbedre livskvaliteten.

Nedenfor er der 5 tips der kan hjælpe dig med at gøre din nattetid til den mest tilfredsstillende oplevelse og hjælpe dig med at få 7-8 timers søvn i høj kvalitet:

 

  1. Du ved det sandsynligvis godt, men det er bare så vigtigt at vi er nødt til at starte med netop dette. Og nej, vi vil ikke sige, at den første og det vigtigste for dig er at have en kugledyne - vi kommer dog tilbage til dette senere.
    At sove og vågne op på samme tid er afgørende. Vores kroppe har interne ure, rytmer, og det er vigtigt at komme i synk med din. Gå i seng når du er træt, og prøv (til sidst) at stå op uden en alarm. Du vil blive forbløffet over hvordan det faktisk fungerer, hvis du holder dig til en tidsplan. Ændring af tiden - selv med en time eller to, kan desværre nulstille den synkronisering, du har arbejdet på så længe.
  2. Falder du i søvn om dagen? Selvom det undertiden kan virke som den absolut bedst mulige løsning til genopladning, kan det igen gøre det sværere for dig at falde i søvn om natten. For at undgå dette, prøv at begrænse dine lure til 20 minutter, hvis du beslutter dig for at tage dem alligevel.
  3. Da du sandsynligvis allerede har en soo kugledyne, har du måske allerede selv opdaget hvordan det føles at få et ekstra boost af melatonin. Dette hormon er det naturligt forekommende hormon som din krop frigiver når det er mørkt, og som gør dig søvnig. Normalt får du ikke forøgelser af melatonin om dagen, da din krop ønsker at holde dig vågen. På grund af de mange aspekter af vores moderne liv, er den naturlige kropsproduktion af melatonin hos mange af os blevet ændret, men der er et par ting du kan gøre for at forbedre det. Eksponering for dagslys om morgenen, tid tilbragt i solen, ingen elektroniske skærme før sengetid og et mørkt soveværelse burde gøre jobbet. Og glem naturligvis ikke at tage din kugledyne med dig i dvale: Deep Pressure Simulation fremmer produktionen af ​​melatonin.
  4. Få det bedste ud af dit soveværelse. For meget støj udenfor? Afspil noget afslappende musik eller brug ørepropper. Hold dit soveværelse køligt. Så indlysende som det lyder, skal du sørge for at få en meget behagelig madras og gode hovedpuder. Din krop vil takke dig for det.
  5. Sund kost og daglig aktivitet: motion og diæt er også meget vigtig, når det handler om søvn. Selv 10 minutters træning vil gøre et godt stykke arbejde og vil hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn. Vi elsker også alle at drikke kaffe (især os danskere), men helt seriøst, så er 7 kopper om dagen bare for meget. Forsøg at begrænse det til kun en eller to kopper om dagen, og prøv at undgå koffein efter middag.

 

 

Hvis du har udviklet dine egne rutiner der hjælper dig med at sove, vil vi blive glade for at høre om dem og dele dem med andre Soo kugledyne-ejere, der elsker at få den bedste nattesøvn mere end noget andet. Skriv til os! 

 

Sov godt! ;-) 

 

Soo Team

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.