Om SooSleep

Vi er et lille, men utrolig dedikeret team placeret i København, der tidligere altid havde problemer med at falde i søvn og føle sig rigtig ordentligt veludhvilet. Vi blev introduceret til kugledyner tilbage i ​​2017, og siden da har vores liv aldrig været det samme - vi blev besat af idéen om, at enhver familie skulle eje en kugledyne. Hvorfor? Fordi de virkelig fungerer!

Vi prøvede snesevis af forskellige mærker - bogstaveligt talt - men vi var hverken tilfredse med kvaliteten og materialerne der blev brugt i dynerne, eller med den pris, der undertiden var godt over, hvad en almindelig person kunne betale for en dyne.

Det tog os mere end 2 år at skabe vores eget design: en perfekt kugledyne lavet til at vare, og udformet med materialer i højeste kvalitet, der kan sikre, at din krop og hud bliver blidt berørt af materialer, der er godt for dig, når du hviler. Det var ikke en let opgave at gøre denne dyne overkommelig, men efter hundreder af tekniske sessioner, er vi langt om længe tilfreds med det endelige resultat.

Den største motivation og grunden til, at vi skabte SOO, er fordi vi tror på den positive indflydelse som SOO kugledynen kan give dig. Hvis SOO kan få dig eller dine kære til at sove og få det bedre, om det så kun er en smule - føler vi, at vi har fuldført det, vi har sat os for at gøre. Det er vores mission ikke kun at tilbyde kugledynerne i markedets højeste kvalitet - til en brøkdel af den igangværende pris, men også at inspirere et samfund omkring mental sundhed og velvære.

Soo Group
Jeppe, Marc og Marcus.