Ofte Stillede Spørgsmål

Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål fra vores kunder.
Kan du ikke finde det du leder efter? Kontakt os på info@soosleep.dk, vi vil med glæde hjælpe.

 

I HAR 30 DAGES SØVNGARANTI. KAN JEG RISIKERE AT FÅ EN BRUGT DYNE?

Nej, du får selvfølgelig en helt ny og ubrugt dyne. Hvis en dyne bliver returneret bliver den enten doneret eller solgt andetsteds som brugt.

 

HVORDAN HJÆLPER KUGLEDYNER?

Kugledyner giver dybe, sansestimulerende tryk som bidrager til produktionen af serotonin og melatonin. På naturlig vis reducerer den stress, og giver dig ro og afspænding. Du vil falde hurtigere i søvn, og vågne mere udhvilet næste dag. Kugledyner vejer omkring 7-12% af din kropsvægt, og giver dig en fantastisk fornemmelse af at blive krammet. Dynen er en medicinfri måde at hjælpe dig mod søvnløshed, og mildner stress og angst.
Kugledyner har været i det medicinske samfund i årtier. De blev oprindeligt lavet til patienter der lider af søvnangst, ADHD, OCD, sensorisk processforstyrrelse eller til dem, der bare havde problemer med at falde i søvn. Nyeste undersøgelser afslører kugledynernes magtfulde effekt, som hjælper dig med at slappe af og give din krop mulighed for at opnå en optimal søvnkvalitet.

 

HVORFOR SOO'S KUGLEDYNE?

Vi har brugt mere end 2 år på at lave en perfekt kugledyne. Ikke nok med at vi ønskede at lave en perfekt kugledyne, så ønskede vi også at bevare en rimelig pris uden at påvirke kvaliteten, og vi er enormt glade for resultatet.
Fyldet i SOO kugledynen vil aldrig lække eller miste dets smukke og friske udseende efter få anvendelser - noget der kan ske med dårligt fremstillede dyner. Du kan også være sikker på, at giftige materialer ikke kommer til at berøre din krop og at alt anvendt bomuld er 100% økologisk, både dynen og betrækket.

Vores kugledyner kan drastisk reducere symptomer på stress og angst og hjælpe dig med at slappe af på grund af dets effekt af produktionen af ​​serotonin og melatonin - det er netop hvad Deep Pressure Simulation er kendt for. Ved hjælp af specielle korttråde og avanceret vægtfordelingsteknologi, har du aldrig følt noget mere behageligt. Vores kunder beskriver deres oplevelse som et varmt, sikkert kram, der får dig til at føle dig helt nedsænket i øjeblikket og føle dig tryg og komfortabel. 

 

KAN SOO KUGLEDYNEN BRUGES HELE ÅRET RUNDT? ER DEN IKKE FOR VARM OM SOMMEREN?

Ja. SOO kugledynen kan både bruges om sommeren og vinteren. Inden vi fik designet dynerne overvejede vi allerede mulighederne - vi ved nemlig at nogle kugledyner kan blive meget varme om sommeren. Men her er de gode nyheder: SOO Kugledyner har en særlig 7-lagskonstruktion som sikrer ideel luftgennemstrømning. Derfor vil din krop være den optimale temperatur gennem hele natten, og du kan derfor godt bruge den hele året rundt!

 

HVAD ER 7-LAGSKONSTRUKTIONEN?

Kernelaget i SOO kugledynen er 0,8-1 mm glasperler af høj kvalitet der er placeret midt i dynen - vi bruger glasperler i stedet for almindeligt anvendte plastkugler, da dette fungerer bedre ifm. vægtdistribution og har en bedre følelse på den samlede dyne. Det midterste lag er beskyttet af 2 lag 100 gsm genanvendt polyester og 70 gsm polyester på hver side for at sikre, at glasperlerne altid forbliver på plads og ikke lækker. Top- og bundstof er af 100% økologisk bomuldsstof med et højt antal trådtæthed for fantastisk følelse og kvalitet (293TC).

 

HVORFOR BRUGER I SMÅ KUGLER I JERES KUGLEDYNER?

Kuglerne i SOO kugledynerne er 0,8-1 mm glasperler. Vi bruger glasperler i stedet for almindeligt anvendte plastkugler, da dette fungerer bedre i vægtdistubition og har en bedre følelse på den samlede dyne. Da vores anvendte glaskugler er så små, sørger de for at du får en dyne med en dejlig tyngde, men uden nogle form for ubehag. Du vil hverken kunne mærke kuglerne bevæge sig og den afgiver heller ingen lyde.Vi har derudover også valgt at bruge glaskugler frem for kugler af plastik, for at gøre SOO kugledynerne endnu mere bæredygtige.

 

ER DYNEN ALLERGIVENLIG?

Bomuldsstoffet på dynen og dynebetrækket er allergivenligt. Organisk bomuld er naturligt og forureningsfrit bomuld. I landbrugsproduktion anvendes der hovedsageligt organisk gødning, biologisk skadedyrskontrol og naturlig jordbearbejdning. Desuden er kemiske produkter ikke tilladt.

 

HVORDAN PASSER MAN PÅ SIN KUGLEDYNE?

Det er super nemt med SOO Kugledynen.

Hver dyne leveres med et aftageligt økologisk bomuldsbetræk, da vi ønsker at gøre det lige så simpelt som at vaske almindeligt sengetøj, når det kommer til rengøring af din kugledyne.

Dynebetrækket anbefales at blive vasket i en vaskemaskine ved 30-40 °C. Ved at vaske ved denne temperatur, bevarer du for det første levetiden men du undgår samtidig også at betrækket krymper.

Selve kugledynen er typisk for tung at håndtere sikkert i en vaskemaskine - derfor er den bedste mulighed at håndvaske eventuelle pletter eller hele dynen. På denne måde kan du være sikker på, at din dyne vil kunne holde hele livet.

Nogle vaskemaskiner kan dog klare tungere vægte og kan sættes på et skånsomt program. Den skal vaskes ved kold maskinevask og sluttes af med en centrifugering med et lavt antal omdrejninger. Understøtter din vaskemaskine denne funktion, og kan den klare den tunge vægt fra dynen, kan du vaske dynen i vaskemaskinen.

 

HVAD ER EN 30 DAGES SØVNGARANTI?

Vi er så sikre på at SOO kugledynerne er i top kvalitet og har en positiv effekt, at vi ikke ønsker at du skal beholde den, hvis ikke du er 100% tilfreds med den. Prøv den i 30 dage efter at have modtaget den, og returner den tilbage til os, hvis du ikke er tilfreds!

 

HVAD NU HVIS JEG VIRKELIG ØNSKER MIG EN SOO KUGLEDYNE MEN IKKE HAR RÅD?

Vi har måske løsningen her. Kugledyner der sendes retur til os, sælges ikke på shoppen, men dynerne bør selvfølgelig stadig tjene dets formål - nemlig at få en til at sove bedre og få det bedre. Derfor har vi super gode rabatter på dyner der er blevet returneret.

Hvis du ønsker at høre om vi har nogle på lager, kan du sende os en mail på kundeservice@soosleep.dk eller kontakte os her.