Soo kugledyne 5 kg

Soo kugledyne 5 kg

Vi har nogle gode nyheder som vi ønsker at dele med jer. Men først vil vi takke for al jeres støtte, jeres søde beskeder og super skønne anmeldelser - tak for det. Hver eneste af dem læses af alle i vores team, og hver eneste anmeldelse - hvor du deler hvordan dynen har forbedret din søvn - betyder alverden for os. Vi mener det. Tak skal du have.

Vi ønsker også at takke dig for at dele dine erfaringer om Soo med dine venner og familie - vi kan se, at mange af vores kunder kommer fra mund til mund. Så vi siger tusind tak for jeres fantastiske anbefalinger. Vi havde ikke regnet med denne enorme efterspørgsel efter vores kugledyner, og takket være jer, er alle dynerne nu udsolgt.

Vi har fået rigtig mange ønsker om specifikke produkter, og alle jeres henvendelser betyder enormt meget for os - for vi værdsætter din mening og dine ønsker. Derfor har vi nogle gode nyheder, og vi ved at I er mange som vil blive rigtig glad for dette.
Mange af jer har efterspurgt en lettere kugledyne, enten til en du holder af - eller til dig selv - en dyne der vil passe perfekt til de som ikke vejer så meget.
I har spurgt - og vi har lyttet! Vi vil introducere jer for vores nyeste vægt - nemlig kugledynen på 5 kg, tilgængelig til forudbestilling nu og forventes at være på lager i slutningen af ​​juni-begyndelsen af ​​juli måned.

Pas godt på jer selv. Vi håber at I er flere og flere derude der kan få glæde af en kugledyne, bedre søvn samt forbedret livskvalitet.
Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.